top of page

Reviews

strofjes.png

Bekwame en betrokken therapeut

Renny is een zeer bekwame en betrokken therapeut die in staat is geweest mij op een laagdrempelige manier in een verander proces te zetten waarin ik stappen heb gezet die ik nooit had gedacht te durven zetten. Super bedankt.

Arjan

strofjes.png

Verrassende en toepasbare resultaten

Op een compacte en gerichte wijze is er gewerkt aan de vragen die ik had. Met verrassende en toepasbare resultaten. Ze keek niet alleen naar mijn vraag maar ook naar het hele systeem wat er omheen zit. De meeste indruk heeft nog de opstelling van mijn gezin gemaakt. Nooit geweten hoeveel, een paar rondjes op de grond, mij konden vertellen.

Alex

strofjes.png

(Uit)huilen en mijn verhaal doen

Mijn leven stond op de kop na de dood van mijn vader. Hoe moest ik hiermee omgaan?
Bij Renny mocht ik (uit)huilen en mijn verhaal doen. Ze heeft me geholpen om niet te schrikken van mijn reacties. Alles kon en mocht er zijn. Na een paar sessies voelde ik me een stuk rustiger. Ik ben heel blij dat ik bij haar ben geweest.

Anne

strofjes.png

Inzicht in samenwerking met collega's

Door de sessie’s bij Renny heb ik inzicht gekregen in mijn situatie in samenwerking met collega’s en ik heb door de situaties te bespreken ontdekt wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn. Ik voel me sterker en rustiger.

Corrie

strofjes.png

Meer plezier in mijzelf!

- meer zelfwaardering gekregen,

- meer plezier in mijzelf !

- ik heb weer zin in mijn werk, ipv het als bedreigend te zien.

Paul

strofjes.png

Ik heb zelf de sleutel in handen


Het heeft me geleerd dat ik mogelijkheden heb en keuzes kan maken, dat ik zelf de sleutel in handen heb om dingen te veranderen en dat ik van mijn kwaliteiten mag houden en trots mag zijn op mijn keuzes.

Petra

strofjes.png

Renny verstopt zich niet achter methodes en theorieën


Renny is aandachtig en verstopt zich niet achter methodes en theorieën. Haar persoonlijke aanpak heb ik als heel erg fijn ervaren, omdat zij mij de volledige ruimte en vrijheid heeft gegeven mijzelf terug te vinden en mijzelf te zijn. Zij biedt écht perspectief.

Peter

strofjes.png

Traject met veel inzichten

Het traject heeft me veel inzichten geboden in mijn denken en handelen.

En daardoor heb ik duidelijke stappen kunnen zetten. Ik realiseer me dat ik valkuilen blijf houden en dat ik hierop alert moet blijven.

Lisette

strofjes.png

Met Renny heb ik mijzelf weer 'gevonden'


...Ik was de "weg" even kwijt. Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik op deze aardbol? Wat zijn mijn persoonlijke drives? Wat is mijn levensscript? En hoe blijf ik het dichtst bij mijzelf? In een aantal coachsessies met Renny heb ik mij zelf weer 'gevonden'. Het resultaat is: ik ben oké.  

Nikolet

strofjes.png

Meer liefde naar mezelf


Meer kennis over mezelf, meer inzicht in patronen, meer liefde naar mezelf.

Ellis

strofjes.png

Ik ben evenwichtiger geworden


Na het volgen van een traject bij Renny heb ik inzicht gekregen in de dynamiek van mijn omgeving. Door dit inzicht ben ik relaties die essentieel voor mij zijn,  beter gaan begrijpen. Soms is het beter voor me om afstand te nemen. Ik ben evenwichtiger geworden.

Gerda

strofjes.png

Aandacht voor ingrijpende gebeurtenissen is belangrijk

Door de sessies met Renny heb ik meer contact met mezelf en ben ik er achtergekomen dat ik werk en prive niet zo hoef te scheiden. Aandacht voor ingrijpende gebeurtenissen is belangrijk om je werk te kunnen doen. Renny, je loyaliteit ligt onvoorwaardelijk bij de coachee.

Johan

strofjes.png

Bewust van patronen en praktische handvatten


Ik ben me bewust geworden van mijn patronen - waarom ik zo hard werk - en heb concrete stappen genomen om deze aan te pakken. Het coachen heeft me praktische handvatten gegeven. Hoe ik in mijn leven en werk anders kan communiceren of me kan opstellen.

Rieka

strofjes.png

Ik mag voor mezelf kiezen

Ik heb Renny ervaren als iemand die zonder oordeel naar je luistert. We hebben terug gekeken in mijn geschiedenis waardoor ik bewust werd waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. De spontaniteit waarmee ze met oefeningen mij heeft laten ervaren en inzicht heeft gegeven dat ik voor mezelf mag kiezen heeft me rust en ruimte gegeven. Ik durf nu tijd voor mezelf te maken. Ik voel veel meer balans in mijn leven.

Marloes

strofjes.png

Warm gevoel

Ik kijk met een warm gevoel terug op de sessies bij Renny.

Ik heb geleerd dat al mijn verdriet er mag zijn, dat ik mag huilen en mijn tranen toe mag laten. Dat ik de mooie herinneringen mag koesteren en die voor ogen mag houden zodat de moeilijke periode net voor het afscheid mag vervagen en naar de achtergrond mag gaan zodat dit niet meer mij mijn levensenergie ontneemt.

Ik durf zelf beslissingen te nemen of ik wel/niet naar een verjaardag ga.

Ik mag weer gelukkig zijn. Ik ben veel sterker dan ik zelf dacht.

 

“You cannot change the winds, but you can adjust the sails” las ik laatst en zo is het!

 

Bep

strofjes.png

Balans hervonden

Ik zag enorm op tegen de laatste fase van mijn werkleven. Door de sessies heb ik handvatten gekregen om mijn balans weer te hervinden.

Jan

strofjes.png

Tijd voor rouwen

Na de dood van mijn vader was ik mijn maatje kwijt. Ik kreeg van hem in mijn werk complimenten en goedkeuring. Na zijn dood werd ik onzeker, onrustig en gespannen. Ik wist niet hoe ik hiermee om moest gaan. Door tijd te nemen om te rouwen en de gevolgen van het missen van hem onder ogen te zien heeft me geholpen om mijn LEVEN weer op te pakken.

Rolf

logo_rennybosperspectief_PERSPECTIEF.png
bottom of page